Startujeme nový web

Info 8.3.2017

A je to tady, spustili jsme pro Vás nový e-shop. Mimo zlepšení všech funkcí na webu, ať už filtrování, řazení, vyhledávání, tak jsme ho také zrychlili, dodali nový vzhled, vyměnili logo a doplnili řadu vychytávek, které myslíme moc oceníte. Do nového shopu jsme zapracovali různé sekce, ať už tento blog, díky ktrému si můžete přečíst nejrůznější články o novinkách na shopu i mimo něj, recenze na nové produkty a upozornění na služby pro zpříjemnění Vašeho nákupu. Dalších sekcí jste si určitě všimli hned v úvodu, jednou z nich je i page, která je celá speciálně věnována CrossFitu a mnohé další. Stačí se jen proklikat, což bude teď o mnoho jednodušší než na starém e-shopu :P
Pro změnu jsme se rozhodli i z toho důvodu, že opravdu pečlivě střežíme nové trendy, sledujeme, jak se doba vyvíjí a v žádném odvětví, na které se náš e-shop zaměřuje, nezaostáváme.

Další vychytávku, na kterou bychom rádi upozornili, je elektronická peněženka. Díky ní totiž za každý nákup obdržíte 2% z hodnoty nakoupeného zboží zpět! A jak to funguje? ... Po každé dokočené a zaplacené objednávce Vám připíšeme na Váš účet 2% z hodnoty zboží ve Vaší objednávce. Ihned na Vaši další objednávku již můžete začít výhody čerpat. Stačí se pouze přihlásit pod stejným e-mailem (pokud si nepamatujete heslo, obnovte si jej při přihlášení). Peníze Vám u nás nepropadají a zůstávají na Vašem účtu až rok! Výhody tak lze kumulovat a následně nakoupit zdarma! :-) 

 

Další články